Onze School

De Zonnebloemschool biedt gespecialiseerd onderwijs

HomeOnze school

Onze school

Het gaat om het optimaal ontwikkelen van het talent van onze leerlingen.

De Zonnebloemschool is een speciaal onderwijs school gevestigd in het hart van Nederland, de Noordoostpolder. Verdeeld over 5 vestigingen in Emmeloord geven we gespecialiseerd onderwijs aan leerlingen die een verstandelijke, psychiatrische, sociaal-emotionele of lichamelijke uitdaging hebben. Dat doen we met een groot aantal specialisten. Van logopedie tot psychologie, van gedragsdeskundigen tot bewegingsspecialisten. Al onze medewerkers hebben een scherp oog voor wat onze leerlingen wél kunnen en hebben de vaardigheid en instelling om die talenten optimaal te ontwikkelen.

Gezonde interactie

In een gezonde interactie leren leerlingen van hun begeleiders, leren medewerkers van elkaar, leren wij van ouders en leren ouders van ons. Uiteindelijk komt dat alles terug in het (door)ontwikkelen van het talent van onze leerlingen. Daar gaan we met ons allen voor!

Stabiele schoolorganisatie

De Zonnebloemschool is een grote gestaag groeiende stabiele schoolorganisatie. Het team bestaat momenteel uit zo’n 115 gedreven medewerkers die bijna 280 leerlingen onderwijzen en begeleiden.