Zes certificaten, erkend door branche-organisaties

Ze geven leerlingen erkenning en zelfvertrouwen

HomeOns onderwijsCertificering & diploma’s (1F)

Certificering & diploma’s (1F)

Op De Zonnebloemschool kunnen leerlingen diverse door de betreffende branche-organisaties erkende certificaten halen. Leerwerkcentrum Het Esveld biedt daarvoor vooral de faciliteiten. 

De certificaten die kunnen worden gehaald zijn: heftruck, hout dat werkt, dierverzorging, werken met de bosmaaier, werken met de motorzaag en werken in de keuken. Ook zijn we incidenteel bezig met theorie voor auto- en brommerrijbewijs. 

Bewezen vaardigheid

Voor de leerlingen is het geweldig. Zij hebben bewezen dat ze een bepaalde vaardigheid hebben. De certificaten geven leerlingen erkenning en zelfvertrouwen. 

Voor hun stagebegeleiders in het bedrijfsleven en voor hun toekomstige werkgevers zijn de certificaten een aanbeveling om met deze jongens en meiden samen te werken. Waaruit in de toekomst mogelijk een dienstverband kan voortkomen. 

Portfolio

Onze leerlingen werken vanaf hun twaalfde jaar op De Plantage tevens aan hun portfolio. Na elke modulaire periode worden de resultaten in dit boek bijgeschreven, ondersteund met foto’sOok de stages worden hierin gevolgd!