Bazaar 24 mei 2019

UITNODIGING VOOR DE BAZAAR VAN DE ZONNEBLOEMSCHOOL

Vrijdag 24 mei van 16:00 tot 20:00

locatie SO De Bloementuin Europalaan 148

Deze uitnodiging is voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) van de Zonnebloemschool, maar ook voor familieleden, buren, vrienden en voor iedereen die het leuk vindt!

Het doel van de bazaar is geld inzamelen voor de schoolpleinen en de kinderboerderij.

Natuurlijk is de inbreng van de kinderen groot deze dag. De leerlingen van alle groepen hebben met hun juf of meester iets moois gemaakt, wat eventueel door eigen ouder(s)/verzorger(s) gekocht kan worden. Uiteraard is er nog veel meer te beleven deze dag, maar hier hebben wij wel jouw hulp bij nodig!

Wij zoeken enthousiaste mensen die willen helpen met:

•      Kramen met versnaperingen (bijv. vis, hamburgers, broodjes, patat vul zelf maar in)

•      Heb je een poffertjespan en/of een of een kniepertjes/wafelijzer? En wil je deze komen bakken en verkopen? Geef je op!

•      Wil je prijsjes beschikbaar stellen voor het Rad van Avontuur? Denk ook aan plantenstekjes, boeketjes, een zak aardappels, zelfgebakken taart, cake enzovoort. Wees creatief!

•      Mensen die willen helpen met opruimen

•      Het verzamelen van boeken voor de boekenmarkt

Jouw kinderkleding krijgt een 2e leven!

Vind je een kledingstuk niet meer zo leuk als toen je het kocht? Je kunt er anderen (en de portemonnee van de bazaar) er blij mee maken door het in te leveren. Tijdens de bazaar wordt de kleding verkocht. Wij zoeken daarvoor schone en nette kinderkleding en hippe jeugd kleding. Dit kan ingeleverd worden bij Alida de Vries op de Plantage (VSO 3C), vanaf 6 mei a.s.

Wil jij, maar ook jouw vrienden, kennissen en familie komen helpen? Laat het ons dan weten en stuur een e-mail naar oc@zonnebloemschool.nl.

We hopen samen met jullie de bazaar tot een groot succes te maken, dus zet het vast in je agenda en geef je op. Wij hebben er zin in!! TOT DAN!

Hartelijke groet,

Oudercommissie / Bazaarcommissie Zonnebloemschool