Psychologenteam

Op school wordt de ontwikkeling van de leerling goed in de gaten gehouden. In de eerste instantie door de leerkrachten, maar er kan ook een beroep gedaan worden op onze psycholoog.

Wanneer er een herindicatie aangevraagd moet worden, kan u in contact komen met het psychologenteam. Voor deze aanvraag is vaak psychologisch en een didactisch onderzoek. Het psychologisch onderzoek wordt uitgevoerd door iemand van het psychologenteam.

Ook wanneer een leerling niet lekker in zijn vel zit, kan de psycholoog worden ingeschakeld. Via leerkracht en intern begeleider kan er een hulpvraag neergelegd worden bij de Commissie van Begeleiding (CVB) waar de psycholoog deel van uitmaakt.

In het psychologenteam school zitten:

Tinka de Boer                     GZ-psychologe                      woensdag en donderdag

Henriette van Wijk              psychologisch assistent        maandag t/m donderdag

Het psychologenteam heeft hun kantoor op De Bloementuin.