Rots en Water

Rots en Water is een effectief bewezen weerbaarheidstraining die op speelse en concrete manier weerbaarheid en zelfvertrouwen vergroot. De leerlingen oefenen tijdens de bijeenkomsten om in alledaagse situaties hun wensen aan te geven en grenzen te stellen, waarbij zij respectvol omgaan met de grenzen van de ander. Voorafgaand aan de weerbaarheidstraining wordt aan de ouders/verzorgers een informatieavond aangeboden. Vervolgens gaat de groep tien weken achter elkaar, één uur in de week werken, met één van onze trainers.

De weerbaarheidstraining kan per klas worden aangeboden of in een kleine groep, afhankelijk van de behoefte van de leerling.

Traject:

o Intake gesprek met de contactpersoon van de school.

o Ouderavond georganiseerd door onze trainer.

o 10 x 1 uur weerbaarheidstraining aan een klas of kleine groep leerlingen die behoefte hebben aan deze training.

Wanneer:

In verband met het organiseren van de ouderavond, zal er een organisatietijd van vier weken worden aangehouden, vanaf het moment dat één van onze trainers contact met u opneemt, totdat de training daadwerkelijk start.

Wanneer u uw gegevens invult op het aanvraagformulier, zal één van onze trainers contact met uw opnemen voor meer een afspraak over de inhoud van de training.